PËRBËRJA

Zhvillimi teknologjik i kompanisë MONCARTON ka qënë gjithmonë një faktor strategjik për suksesin dhe pozicionin e tanishëm në market. Momentalisht sektori i parapërgatitjes për shtyp përfshin aparaturat dhe makineritë më moderne të kohës, sidomos kur bëhet fjalë për dizenjon dhe përpunim grafik ku përfshihen CTF dhe CTP aparaturat e markës FUJI dhe CREO (Kodak).
Sektori për shtyp gjithashtu mbështetet në teknologji moderne ku perfshihen:

  • KBA makineria me pesë ngjyra të ndryshme, offset, hibride për sipërfaqe me bojë ujore gjithashtu si dhe për sipërfaqe të shkëlqyera me UV ngjyrosje të formatit B1.
  • PLANET makineria me shtatë ngjyra të ndryshme e variantit super për formatin B0.
  • Dy makineri të markës Heidelberg me dy ngjyra dhe disa me një ngjyrë.
  • Stanz (ndarja/prerja) makineria e markës BOBST për formatet B0 dhe B1.
  • Aparatura për ngjitje lineare.
  • Aparatura për ngjitje në tre pozicione të ndryshme.

Dizenjo grafike

 
 
 

Kontakt

MONTCARTON d.o.o.
Adresë: Donji Kokoti bb
81000 Podgorica
Montenegro
Telefon.: +382 20 891 892
Mob: +382 69 315 456
Fax: +382 20 891 243
e-mail: montcarton@t-com.me
www.montcarton.com

 
 
   

Design by Luka Filipovic :: Copyright© MONTCARTON, 2008. All rights reserved.